Cum să urmăriți evenimentul Surface din 2 octombrie în flux live

Microsoft va transmite în direct următorul eveniment Surface, care ar putea include și dezvăluirea unui nou dispozitiv cu ecran dublu și Surface alimentat de AMD.

->

Microsoft deține un nou hardware Surface eveniment pe 2 octombrie, în New York City, iar compania anunță acum că evenimentul va fi transmis în direct la ora 10 AM ET.





Conform The Verge , în cadrul acestui eveniment este de așteptat ca atât Satya Nadella (CEO Microsoft) cât și Panos Panay (CPO Microsoft) să fie prezenți, semnalând că evenimentul de presă din acest an este și mai important pentru companie.

Deși nu este încă clar ce va anunța Microsoft, conform zvonurilor, compania s-ar putea pregăti să lanseze un nou laptop Surface cu procesor AMD, un dispozitiv marca Surface care folosește procesor Qualcomm ARM și un nou Surface Pro, care va include în cele din urmă un Port USB tip C.

Nu va fi doar despre hardware. De asemenea, se așteaptă ca compania să vorbească mai mult despre noile experiențe care vin pe linia Surface. De exemplu, este posibil să auziți mai multe despre munca Microsoft pentru un dispozitiv cu ecran dublu, care este cunoscut în prezent cu numele de cod Centaurus, și este probabil să sosească spre sfârșitul anului 2020.



În plus, gigantul software ar putea dezvălui mai multe detalii despre dezvoltarea sa Windows Lite, care este o nouă versiune redusă a Windows 10 conceput pentru hardware-ul modern și cei care folosesc un design cu ecran dublu.

Microsoft intenționează să transmită în direct următorul eveniment Surface, iar tu vei putea urmăriți-l de pe acest site incepand de la 10:00 ET / 7:00 PT / 9:00 CT / 8:00 MT / 15:00 BST .